Frisk hodebunn

Frisk hodebunn gir fyldig og vakkert hår

En frisk hodebunn gir vakkert, fyldig, sterkt og vakkert hår. Mange som sliter med en tørr og sår hodebunn. Enten på grunn av at man har lett eksem eller periodisk psoriasis, eller som et resultat av hyppige hårbehandlinger som svekker hodebunnen.

Hiusvita Hårserum er spesielt utviklet for å pleie og berolige en sår og tørr hodebunn. Den vil også gi hjelp til hormonelt hårtap. Serumet lindrer kløe ved lett eksem og periodisk psoriasis i hodebunnen.

Frisk hodebunn gir fyldigere hår

En frisk hodebunn danner grunnlaget for fyldig og vakkert hår. Serumet har ingredienser som styrker hårrøttene og beroliger hodebunnen. Om du plages med tørr, kløende og irritert hodebunn, vil du raskt få hjelp med Hiusvita Hårserum.

Normalt trenger du bruke kun to-tre dråper bare 2-3 ganger i uken etter at håret er tørket med håndkle. Serumet skal sitte, og ikke skylles ut.

Unik resept

Macadamia-olje pleier og renser hodebunnen effektivt. Den gir også fukt til både hodebunn og hår. Håret blir mer mykt og glansfullt. Soyaprotein gir ekstra fylde, volum og næring til håret, mens vitamin B3 – eller niacin, bidrar til å beskytte hodebunnens ceramider. Niacin behandler også en tørr og sensitiv hodebunn. Sink bidrar til normalt friskt og vakkert hår. Sink bidrar også til en normal omsetning av fettsyrer, og vil derfor også kunne redusere flass. Kobber bidrar til hårets normale pigmentering og reduserer for tidlig gråning av håret. Magnesium og kalsium styrker og beskytter håret, og bidrar til en finere glans. Vitamin C bidrar til en normal kollagendannelse som er viktig for håret, den balanserer og toner hodebunnen og minimerer leverflekker.

Hiusvita Hårserum er min lille reddende engel! Min hektiske og aktive livssituasjon begynte å vises på håret mitt. Jeg begynte bli temmelig desperat for løsninger.  Jeg lurte på om det fantes noen produkter som kunne bidra til å gi mer vitalitet og liv til håret mitt.  Et slikt produkt finnes faktis – Hiusvita Serum!

-Julia

Hiusvita Hårserum er vegansk og inneholder kun de beste råvarer. Inneholder ikke unødvendige tilsetningsstoffer som stresser hår eller hodebunnen. Utviklet av erfarne nordiske fagpersoner på hår- og hodebunnspleie. Produsert i Norden.


Prøv Hiusvita Hårserum i 2 måneder

Kun kr. 174,50 – gratis frakt!


Hiusvita Hårserum – slik bruker du den – Hiusvita

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *