Mirakeloljen for naturlig sunt hår

Mirakeloljen for naturlig sunt hår finner vi i Macadamia-nøtter. Denne eksklusive oljen gjør underverker for både hår, hud og kropp. Med sitt høye innhold av viktige fettsyrer, vitaminer, mineraler og antioksidanter er denne oljen helt spesiell. Det som gjør Macadamia-oljen så unik, er dens høye innhold av noen helt spesielle omega-7-fettsyrer.

Viktige omega-7-fettsyrer for hår og hud

Macadamia-olje inneholder gode mengder av den unike omega-7-fettsyren palmitin.

Kroppen vår kan selv lage omega-7. Uheldigvis, etter hvert som vi blir eldre skjer dette dårligere. Macadamia-olje er derfor spesielt gunstig til en tørr hodebunn og tørt, livløst hår.

Ved å tilføre Macadamia-olje, vil du igjen fylle kroppen med denne omega-7-fettsyrer. Dette vil gi sunnere, friskere hår og hodebunn. Spesielt hårfollikkelene styrkes. Dette er de små hullene i hudoverflaten hvor hår vokser ut. Disse vil styrkes og bedres med Macadamia-olje.

Dette gir en sunn hodebunn med mindre kløe, samt friskere, sunnere hår som skinner glansfullt.

Slike hjelper Macadamia-olje hår og hodebunn:

  • Gjør håret mer glansfullt: Macadamia-olje gir en håret mer glans og fylde uten at det føles for fet.
  • Beskytter håret: Denne mirakeloljen for hår og hodebunn vil effektivt beskytte håret ditt fra sollys og ytre påvirkninger som kan slite på håret.
  • Gjør håret mykere: Macadamia-olje gjør stritt og grovt hår mykere og enklere holde vakkert
  • Absorberes raskt: Oljen absorberes raskt av blir ikke liggende oppå hår og hodebunn, men vil effektivt trekke inn i hodebunn og hår, og etterlater en deilig følelse og et hår som skinner naturlig.
  • Motvirker tørr og kløende hodebunn: De viktige omega-7-fettsyrene virker positivt på talgkjertlene og hårfollikkelene, og vil effektivt motvirke og lindre en tørr og kløende hodebunn, samt lindre kløe ved lett eksem i hodebunnen. Dette virker igjen positivt inn på ufrivilling og tidlig hårtap.

Det er derfor alle HIUSVITA-produktene inneholder Macadamia-olje, som utgjør selve “stammen” i våre produkter.

Hiusvita Hårserum – Mirakeloljen for naturlig sunt hår

Hiusvita Hårserum er en vegansk og etisk produsert hårserum med kun de beste råvarer og ingredienser. Inneholder ingen unødvendige tilsetningsstoffer som stresser hår eller hodebunnen. Den er et langtidsvirkende hårserum som støtter en balansert og sunn hodebunn, og vil gi et mer lettstelt, friskere og sunnere hår.


Prøv Hårserum i 2 måneder

Kun kr. 174,50 (gratis frakt)

Mirakeloljen for naturlig sunt hår

Lær mer her: Hiusvita Hårserum – slik bruker du den – Hiusvita

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *