Gi nytt liv til håret ditt

Gi nytt liv til håret ditt med riktige fettsyrer, vitaminer, mineraler og urter. Hiusvita Næringstilskudd er spesialutviklet for å gi håret mer glans og nytt liv. Du vil også oppleve at den gir sterkere og friskere negler, og en spenstigere hud.

Stress, en hektisk hverdag, tretthet, dårlig kosthold, aldring – alt dette kan påvirke tilstanden til vårt hår. Hverdager og livssituasjoner endres fort og noen ganger møter vi utfordringer.  Derfor er alltid viktig å ta vare på eget velvære og helse.  Det første vi legger merke til om man ikke passer på er at håret og huden vår mister sin spenst og glød.

Fuktbalanserende omega-7

Hiusvita kapsler gir deg en unik blanding av viktige fettsyrer fra macadamianøtter. Macadamia-olje er spesielt rikt på den unike omega-7-fettsyren, samt omega-3, 6 og 9. Sammen virker disse fettsyrene pleiende, og er viktig for hudens fuktbalanse. Dermed ivaretar de hårets glans og velvære og bidrar også til å redusere en kløende hodebunn.

Styrkende hårvitaminer og -mineraler

Foruten kapsler med viktige fettsyrer for fuktbalansen, trenger håret også de rette vitaminer, mineraler og urter. I Hiusvita tabletter får du rikelig med skjønnhetsvitaminet biotin som bidrar til å opprettholde et normalt friskt hår, normale slimhinner og en normal og pen hud. Mineralene sink og selen bidrar også til normalt friskt hår og en normal pen hud. I tillegg bidrar disse to mineralene til å opprettholde normale sterke og friske negler. Kobber bidrar til at både hår og hud har en normal pigmentering.

Ethvert tilskudd for hår og hud bør også gi tilstrekkelig med vitamin C. Vitamin C bidrar til normal kollagendannelse, som har stor betydning for
hudens.

Urter for hårvekst og -styrke

Rosmarin er en kjent og populær krydderurt, men også som en urt som fremmer en sunn hårhelse. Rosmarin stimulerer hodebunnen og bidrar til å stimulere hårveksten, siden rosmarin øker blodsirkulasjonen. Bukkehornsfrø har lange tradisjoner som tilskudd som stimulerer hårvekst. Den kan også bidra til å gi håret mer fylde. Marint kollagen sørger for riktige kollagener både til huden og håret ditt.

Sammen vil alle ingrediensene i Hiusvita Næringstilskudd gi nytt liv til håret ditt!


Prøv nå til halv pris!

Kun kr. 174,50 for 3 mnd – (gratis frakt)

nytt liv til håret

Hiusvita Næringstilskudd er spesialprodusert for oss, hvor vi selv har valgt de riktige ingredienser og råvarer av ypperste kvalitet.   Vi unngår bruke unødvendige tilsetningsstoffer, og det tilsettes ikke kunstige aromaer, søtningsstoffer eller fargestoffer.  Alle ingredienser er trygge i bruk. 

Les også:

Skjønnhet innenfra med makadamiaolje – Hiusvita

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *