Langtidsvirkende hårserum

Langtidsvirkende hårserum gir sunnere hodebunn

Langtidsvirkende hårserum gir balansert og sunn hodebunn. Det er hva du får med Hiusvita Hårserum. Plages du med tørr, kløende og irriterende hodebunn? Eller har du tørt, tynt og livløst hår? Hiusvita Hårserum vil styrke dine hårrøttene, og berolige hodebunnen.

Naturlige ingredienser som pleier hodebunnen

Hiusvita Hårserum inneholder en intensiv kombinasjon av åtte ingredienser. De naturlige ingredienser både fukter og gjenoppliver hår og hodebunn. De styrker, gir fylde og reduserer flass og for tidlig gråning av håret. 

Disse ingrediensene er:

Macadamia-olje som pleier og renser hodebunnen effektivt. Dessuten gir den også fukt til håret og gjør håret mykt og glansfullt.  Soyaprotein gir håret mer fylde, volum og næring.  Kalsium styrker og beskytter håret.  Niacin, eller vitamin B3, bidrar til å øke hudens og hodebunnens beskyttende ceramider. Niacin beskytter også viktige fettsyrer. Det fukter og behandler også tørr og sensitiv hodebunn. Vitamin C balanserer og toner hodebunnen, og minimerer leverflekker. Sink bidrar til å redusere for tidlig gråing og aldring av håret. Sink er velkjent for effektivt å redusere flass. Kobber bidrar til å bevare hårets normale farge og pigmentering. Magnesium bidrar til å styrke håret og gir en finere glans.

Utviklet av profesjonelle hårpleiere

Hiusvita-serien er utviklet av tidligere profesjonelle hårpleiere og nordiske eksperter på vitaminer, mineraler urter og fettsyrer. Kort fortalt så brukes kun de beste ingredienser er valgt. Ingrediensene må alle være trygge i bruk for både mennesker og vår naturen. 

Ingen av produktene eller ingrediensene er testet på dyr.  Produktene er egnet for sensitiv hud.   Det brukes ingen unødvendige ingredienser i vårt serum. For eksempel er den fri for silikoner. Bare de viktigste ingredienser som støtter hårets velvære tillates brukt. Hiusvita Hårserum er et langtidsvirkende hårserum.


Prøv Hiusvita Hårserum i 2 måneder

Nå kun kr. 174,50 – gratis frakt!

Langtidsvirkende hårserum

Dette sier våre kunder om Hiusvita Hårserum:

Hiusvita Hårserum er min lille reddende engel! Min hektiske og aktive livssituasjon begynte å vises på håret mitt. Jeg begynte dermed å bli temmelig desperat for løsninger.  Jeg lurte på om det fantes noe som kunne gi mer vitalitet og liv til håret mitt.  Etter at jeg begynte med Hiusvita Hårserum kan jeg si en ting: Et slikt produkt finnes faktisk!

– Julia

Les også:

Hiusvita Hårserum – slik bruker du den – Hiusvita

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *