hiusvita hårserum

Hiusvita Hårserum – slik bruker du den

Hiusvita Hårserum er et produkt som er spesielt utviklet for å ta vare på sår, tørr og vanskelig hodebunn. Den pleier både hår og hodebunnen vår, helt fra roten. De aktive virkestoffene gir næring til hodebunn og hårrøtter, samtidig som den beroliger en sår og tørr hodebunn.

Slik tar du vare på hodebunn og hår på best mulig måte.  Det gir mindre håravfall, mer lettstelt og sunnere hår. 

Slik bruker du Hiusvita Hårserum

Håserum kan brukes i både vått eller tørt hår.  Det beste og kanskje det enkleste er å bruke den etter vask, og etter at du har tørket håret med håndkle.

Viktig å huske:

  • Du trenger kun bruke noen få dråper av gangen.
  • Serumet skal ikke skylles ut – la det sitte.

Kløende hodebunn: Ved en kløende hodebunn anbefales det at du masserer serumet inn hver dag den første uken.  Deretter vedlikeholder du en sunn og frisk hodebunn med kun 2-3 behandlinger i uken. Skal ikke skylles ut.

Tynt og livløst hår: Ved tynt og livløst hår anbefales det å bruke hårserum 2-3 ganger i uken. Masser lett inn noen få dråper i hodebunnen, gjerne etter vask og håndkletørket hår.

Bedre hårvekst: Det samme gjelder ved ønske om bedre hårvekst. Masser Hiusvita Hårserum 2-3 ganger i uken, kun noen få dråper av gangen er nødvendig.   Skal ikke skylles ut.

Uønsket hårtap: Ved uønsket hårtap anbefales det at man bruker hårserum hver dag i 1-2 uker.   Deretter skal det brukes kun 2-3 ganger i uken etter behov. Masser inn kun noen få dråper av gangen.  Skal ikke skylles ut.

Hiusvita Hårserum er utviklet av professonelle hårpleiere og produseres i Norden. 


Prøv Hårserum i 2 måneder

Kun kr. 174,50 (gratis frakt)


Les mer om Hiusvita her:

Skjønnhet innenfra med makadamiaolje – Hiusvita

Hårserumet som gir sunnere og mer glansfullt hår – Hiusvita