Skjønnhet fra makadamia-olje

Skjønnhet innenfra med makadamiaolje

Skjønnhet innenfra med makadamiaolje får du med Hiusvita Næringstilskudd.

Hiusvita Næringstilskudd er det første tilskuddet i Norge med makadamiaolje, og bidrar til vakrere og mer glansfullt hår, samt bringer friskt vitalitet til huden. Makadamiaolje med sine spesielle egenskaper, gir både hud og hår vitalitet og en bedre fuktighetsbalanse.

Makadamia-olje er en klar, litt gulaktig olje som utvinnes ved å presse makadamianøtter. Fettsyrene er av den umettede varianten som er bra for vår helse. Disse fantastisk sunne nøttene kommer opprinnelig fra Australia, og et tre kan bære nøtter i over 100 år.

Ved daglig bruk av Hiusvita Næringskapsler tilføres sunne og viktige fettsyrer som styrker og kondisjonere håret. Mange opplever at den styrker håret, gir ekstra glans og gjør at håret blir lettstelt og lettere holde vedlike.

Makadamiaolje er også en god kilde til antioksidanter, og den er spesielt rik på E-vitamin. E-vitamin bidrar til å beskytte mot oksidativt stress, slik at huden vår holder seg ung og frisk. Makadamiaolje gir derfor skjønnhet innenfra.

Om Hiusvita Næringstilskudd

Hiusvita Næringstilskudd er et bredspektret tilskudd for hår, hud og negler. Den er spesielt utviklet for å gi støtte i hverdagen. Kun de beste ingredienser brukes. Vi unngår bruke unødvendige tilsetningsstoffer, og det brukes ikke kunstige aromaer, søtningsstoffer eller fargestoffer.

Tilskuddet består av en kapsel med makadamiaolje, samt en tablett med marint kollagen, plante-ekstrakter fra bukkehorn og rosmarin, vitamin C, niacin, sink, kobber, biotin og selen. Anbefalt daglig inntak er 1 tablett og 1 kapsel. Produsert i Norge.


Prøv Hiusvita Næringstilskudd til halv pris nå

Kun kr. 174.50 for 3 mnd – gratis frakt!


Hiusvita Næringstilskudd er spesialprodusert for oss, hvor vi selv har valgt de riktige ingredienser og råvarer av ypperste kvalitet.   Vi unngår bruke unødvendige tilsetningsstoffer, og det tilsettes ikke kunstige aromaer, søtningsstoffer eller fargestoffer.  Alle ingredienser er trygge i bruk. 

Hårserumet som gir sunnere og mer glansfullt hår – Hiusvita

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *