hårserumet

Hårserumet som beroliger og pleier hår og hodebunn

Hårserumet som nærer, beroliger og pleier hår og hodebunn er er endelig tilgjengelig i Norge. Hiusvita Hårserum er et serum utviklet av profesjonelle frisører og hårpleiere. Hårserumet er spesielt utviklet for å nære og pleie hodebunnen. Dette tar vare på håret og vår hodebunn på best mulig måte. Dette gir mindre håravfall, mer lettstelt hår, vakrere og sunnere år – og ikke minst, mindre kløende hodebunn! Den er produsert i Norden, er vegansk og er ikke testet på dyr.

Nærende og pleiende ingredienser

Hårserumet inneholder en rekke aktive virkestoffer som nærer og beroliger. Den pleier både hår og hodebunn, helt fra roten.

Makadamiaolje fukter og revitaliserer ditt hår, og gjør det mykt og mer glansfullt. Soyaprotein beroliger hodebunn. Niacin fukter og behandler en tørr og sensitiv hodebunn. Kobber bidrar til hårets normale pigmentering.  I tillegg inneholder HiusVita Serum vitamin C, sink, magnesium og kalsium.

Til sammen utgjør de en uslåelig kombinasjon av virkestoffer. Du og ditt hår vil elske det!

Slik bruker du Hiusvita Hårserum

Hårserumet kan brukes både i vått eller tørt hår.   Ved kløende hodebunn anbefales det at du masserer serumet inn hver dag den første uken. Deretter vedlikeholder du en sunn og frisk hodebunn med kun 2-3 ganger behandling i uken. Du trenger kun bruke noen få dråper av gangen.

Ved tynt eller livløst hår anbefales det å bruke hårserumet 2-3 ganger i uken.  Det samme gjelder også ved uønsket hårtap og ønsket hårvekst.  Ved uønsket hårtap, anbefales det at du bruker hårserumet daglig i 1-2 uker. Du kan deretter bruke den kun 2-3 ganger i uken.


Prøv Hårserum i 2 måneder

Kun kr. 174,50 (gratis frakt)


Dette sier våre kunder om HiusVita Serum:

-Jeg har brukt HiusVita Serum i omtrent en måned nå, og jeg merker alt en klar forskjell i hodebunnen min!  Det klør ikke lenger og håret mitt føles og ser mye sunnere ut.

– Solveig

Les også: Skjønnhet innenfra med makadamiaolje – Hiusvita