hårserumet

Hårserumet som gir sunnere og mer glansfullt hår

Hårserumet til Hiusvita får stadig flere fornøyde brukere i hele Norden.   Dette serumet er spesielt utviklet for oss som bor i Norden, og vi bidra til å gi deg et sunnere, friskere og mer glansfullt hår.   

Den viktigste faktoren for et sunt og glansfullt hår er hvordan produkter påvirker hodebunnen vår.  Derfor er Hiusvita Hårserum spesielt utviklet for best ta vare på hodebunnen, og inneholder derfor ingen skadelige eller syntetiske råvarer.

Dette unike serumet inneholder en rekke viktige oljer og næringsstoffer som er rik på fuktighet, proteiner og kan brukes både i vått eller tørt hår.   

Hårserum som nærer

Huisvita Hårserum nærer, beroliger og pleier alle typer hår.  Den inneholder kun veganske råvarer, produseres i Norden og er ikke testet på dyr.

Makadamiaolje fukter og revitaliserer ditt hår, og gjør det mykt og glansfullt.   Soyaprotein beroliger hodebunnen, mens B-vitaminet niacin bidrar til å gi fukt og behanlder tørr og sensitiv hodebunn.  Kobber bidrar til hårets normale pigmentering.   I tillegg inneholder Hiusvita Hårserum vitamin C, sink, magnesium styrker og gir håret glans, og kalsium styrker og beskytter håret.

Til sammen utgjør de en uslåelig kombinasjon av virkestoffer som du og ditt hår vil elske.

Slik bruker du Hiusvita Hårserum

Hårserumet kan brukes både i vått eller tørt hår.   Ved kløende hodebunn anbefales det at du masserer serumet inn hver dag den første uken, deretter vedligeholder du en sunn og frisk hodebunn med kun 2-3 ganger behandling i uken.

Ved tynt eller livløst hår anbefales det å bruke hårserumet 2-3 ganger i uken.  Det samme gjelder også ved uønsket hårtap og ønsket hårvekst.  Skulle du erfare uønsket hårtap, anbefales det at du bruker hårserumet daglig.


Prøv Hårserum i 2 måneder – kun kr. 174,50 (gratis frakt)


Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *