Sunnere og friskere hodebunn – her er 3 gode råd

Sunnere og friskere hodebunn er selve grunnlaget for sunnere, friskere og mer glansfullt hår.  En sunn og frisk hodebunn vil også redusere hårtap.

La hodebunnen få puste

Om hodebunnen vår ikke får puste skikkelig, vil problemer som kløe, flass og utslett kunne tilta og øke. Derfor er det viktig å vaske hår og hodebunn med milde produkter som ikke irriterer hodebunnen.  Samtidig anbefales det å behandle hodebunnen med et beroligende og behandlende serum om hodebunnen er sår, kløende og tørr.

Glem heller ikke en effektiv og fuktighetsgivende balsam.

Skulle hodebunnen være ekstrem tørr, bruk den spesiallagete Hiusvita Hårserum 3-5 ganger i uken de første 14 dager.  Dette serumet er langtidsvirkende og gir rask lindring til en tørr, kløende og irritert hodebunn.    

Om du har tynt, tørt og livløst hår anbefales det å bruke Hiusvita Hårserum 2-3 ganger i uken de første 14 dager. 

Deretter er det nok med å bruke dette fantastiske hårserumet to ganger i uken.

Beskytt hodebunnen

Hodebunnen bør beskyttes mot direkte sollys om sommeren og mot kulde om vinteren, siden dette tørrer ut hodebunnen din.  Samtidig er det viktig å ikke bruke caps eller lue for mye og for ofte, siden dette gjør at hodebunnen ikke får puste godt nok.

Hodebunnsmassasje

Om du går regelmessig til en frisør, har du sikkert opplevd å få en fantastisk hodebunnsmassasje i forbindelse med hårvasken.  En regelmessig hodebunns- og nakkemassasje er ikke bare behagelig.  Det får deg til å slappe av, fjerner spenninger og øker blodsirkulasjonen.

En bedret blodsirkulasjon er bra for hårrøttene som får mer næring.

En sunnere og friskere hodebunn starter med Hiusvita Hårserum.


Prøv Hårserum i 2 måneder

Kun kr. 174,50 (gratis frakt)


Les mer om Huisvita Hårserum her:

Problematisk hodebunn kan løses med disse naturlige ingrediensene

Hvordan å bruke Hiusvita hårserum

Hårserumet som beroliger og pleier hår og hodebunn – Hiusvita