Ta vare på håret ditt med Hiusvita Hårserum

Ta vare på håret ditt med Hiusvita Serum. Det gir deg den beste pleie og omsorg for hodebunnen vår. Serumet fukter og frisker opp hodebunnen og styrker hårrøttene. Den gir tykkere og fyldigere hår – samt at den reduserer flass.

Hiusvita Serum for hår og hodebunn er et vegansk produkt som er produsert i Norden, og er ikke testet på dyr.

Slik får du mest ut av din Hiusvita Hårserum

1. Det finnes dessverre ikke ett riktig svar på spørsmålet “hvor ofte bør Hiusvita Serum brukes”. Du kan bruke Hiusvita Serum så ofte du trenger og har behov for det, enten det er daglig eller en gang i uken. Hovedsaken er at du finner akkurat den riktige rutinen for deg når du bruker Hiusvita Serum. Du bør imidlertid bruke den regelmessig, slik at serumets effekt gir best mulig effekt og virkning.

2. Hiusvita-serumet er veldig lett og smidig – du kan ta det på etter å ha vasket håret eller friske opp hodebunnen selv på dager du ikke vasker håret.

3. Som i mange andre deler av livet vårt, er basen der viktigste for sunnhet – også innen hårpleie. En sunn og frisk hodebunn er selve forutsetningen for vakkert, glansfylt og tykt hår.

4. Hiusvita Hårserum er utviklet spesielt for å støtte en sunn hodebunn. Serumet påføres hodebunnen og derfra gjerne ut over hårets lengde om ønskelig.

5. Påfør serum etter hårvasken – og etter at du har tørket håret med håndkle (ikke bruk hårføner!)

Fakta om Hiusvita hårpleie

Hiusvita Hårserum er utviklet og produsert i Norden, på fabrikk som spesialiserer seg på naturkosmetikk. Ingen av produktene eller ingrediensene er testet på dyr.  Kun de beste ingredienser er valgt, og de må alle være trygge i bruk for både mennesker og naturen vår.  Produktene er egnet for sensitiv hud.   Det brukes ingen unødvendige ingredienser i vår serum. For eksempel er den fri for silikoner, og bare de viktigste ingredienser som støtter hårets velvære tillates brukt.

Ta vare på håret med Hiusvita!


Prøv Hiusvita Hårserum

Spar 50% nå!

Kun kr. 174,50 for 2 mnd forbruk

Ta vare på håret

Les også:

Mirakeloljen for naturlig sunt hår