Problematisk hodebunn kan løses med disse naturlige ingrediensene

Problematisk hodebunn kan løses med ingrediensene som du finner i HiusVita Hårserum, som raskt lindrer sår og tørr hodebunn med kløe.

Kvinner og menn i Norden har tatt i mot dette produktet med åpne armer, og tusenvis har alt fått hjelp mot sin problematiske hodebunn ved å bruke Hiusvita Hårserum. Disse ingrediensene som raskt lindrer sår og tørr hodebunn med kløe er makadamiaolje, soyaprotein, kalsium, vitamin B3, vitamin C, sink, kobber og magnesium.

Dette er hva brukerne forteller:

«Etter å ha lett i årevis, kan jeg endelig – til min store glede – si at jeg har funnet et produkt som lindrer den tørre og kløende hodebunnen min.»

«Hiusvita Serum har virkelig reddet håret mitt! Den stressende livssituasjonen min begynte å gå ut over håret, og jeg begynte å miste håpet. Jeg var ikke sikker på om noe produkt kunne gjøre det livfullt igjen. Nå kan jeg si: Ja, det finnes et produkt som hjelper! <3»

«Jeg har brukt dette produktet i litt over to måneder nå, og jeg kan allerede se forskjellen. Håret mitt ser sunnere og mer glansfullt ut.»

«Hodebunnen min har alltid vært veldig tørr og flassende. En dag så jeg Hiusvita Serum anbefalt på sosiale medier og bestemte meg for å prøve det. Nå er jeg på den tredje flasken. Hodebunnen min har aldri hatt det så bra. Tusen takk skal dere ha!»

Årsaker til problematisk hodebunn:

Det er mange årsaker til en problematisk hodebunn.  Noen årsaker er rent medisinske.  Andre årsaker kan være måten vi behandler hodebunnen vår. Om du farger håret ditt ofte, bruker såkalte «leave-in» produkter som skal bli værende i håret, eller ofte bruker lue eller caps, kan dette gå utover hodebunnen.

Ikke slit med unødvendige plager i hodebunnen

Raskt kan kløe, irritasjon og/ eller rødhet i hodebunnen være noe man sliter med.  Ofte plages man derfor med dette, men det er som regel helt unødvendige plager som man ikke trenger slite med. Noen tips: Vær forsiktig med for mye behandling av håret. Ikke vask håret for ofte. Unngå unødvendig bruk av luer og caps, så hodebunnen ikke svetter for mye og for ofte. Bruk naturlige og skånsomme hårpleieprodukter

«Det enkle er ofte det beste»  – et nyttig prinsipp innen hårpleie

Hiusvita Serum er et utmerket tilskudd til hårpleierutinen din, spesielt hvis du har problemer med hodebunnen. Det består av åtte aktive ingredienser, som sammen tilfører fuktighet og styrker hodebunnen samt gir et sterkere hår med mer volum. Serumet styrker håret fra røttene frem til tuppene, og den lette sammensetningen sikrer at håret ikke ser flatt eller fett ut.

HiusVita Hårserum er utviklet og produsert i Norden. Kun de beste råvarer brukes i HiusVita og produktene egner seg for sensitiv hud.  Inneholder kun naturlige ingredienser som støtter hodebunnen og hårets velvære og helse.

Når hodebunnen tas god vare på med disse åtte effektive ingredienser, kan håret vokse seg sunt og sterkt – i en frisk hodebunn som ikke klør.

Invester derfor litt i deg selv, skjem bort håret ditt og føl deg på topp.


Prøv HIUSVITA® Hårserum nå

Kun kr. 174.50 for 2 måneder (gratis frakt)

Problematisk hodebunn

Flere artikler om Hiusvita Hårserum:

Langtidsvirkende hårserum gir sunnere hodebunn

Hvordan å bruke Hiusvita hårserum