Hiusvita Hårpleiespray

Klargjørende og beskyttelse av Hiusvita hårpleiespray gjør din daglige hårpleie enklere.

Leave-in Hiusvita hårpleiespray er en ekte livredder. Denne hårpleiespray som brukes etter hårvask gjør håret lett å håndtere og fukter tørt hår. Den bidrar også til å behandle statisk hår, noe som gjør håret skinnende og som gir det struktur.

Hvorfor velge Hiusvita hårpleiespray?

Hvordan bruke Hiusvita hårpleiespray?

Produktet er en leave-in hårspray. Spray den på etter vask av håret. Produktet er egnet for daglig bruk. 

Innhold

Panthenol (vitamin B5) hydrerer og mykgjør håret, bidrar til å opprettholde fuktighet i hodebunnen, og forbedrer hudens elastisitet. Det beskytter også håret, gir glans, og gjør det enkelt å håndtere. Macadamia-olje fukter håret ditt, noe som gjør det behagelig mykt. 

Vann, propandiol, glyserin, cetrimoniumklorid, panthenol, macadamia integrifolia frøolje, hydrolysert soyaprotein, caprylyl/capryl glucosid, babassu olje polyglyceryl-4-estere, polyglyceryl-10-laurat, fenetylalkohol, etylheksylglyserin, parfyne, Mentha Piperita-olje, sitronsyre, limonen, linalool, geraniol

Direkte fra frisøren til deg

Gründeren bak Hiusvita, Terhi Päivärinta, er en erfaren og profesjonell hårpleier – møtene hun hadde med kunder og deres historier over en periode på 20 år, fødte ideen bak hårpleieserien som i dag utgjør Hiusvita.

Hiusvita Hårpleiespray er utviklet og produsert i Norden, på fabrikk som spesialiserer seg på naturkosmetikk. Ingen av produktene eller ingrediensene er testet på dyr.  Kun de beste ingredienser er valgt, og de må alle være trygge i bruk for både mennesker og naturen vår.  Produktene er egnet for sensitiv hud.   Det brukes ingen unødvendige ingredienser i vår serumr. For eksempel er den fri for silikoner, og bare de viktigste ingredienser som støtter hårets velvære tillates brukt.

Prøv Hiusvita Leave-In Hårspray til halv pris nå. 2 månder til kun kr. 174,50 (gratis frakt)

Error: Contact form not found.